Willa Wista

WISLA STORY Meeting – De ideale plek voor betekenisvol vergaderen

Conterentieruimte Willa WislaUw bedrijf wil wel eens wat anders dan het zoveelste zielloze conferentiecentrum van een hotel in Warschau?

Uw vereniging, team of vriendengroep is op zoek naar een plek waar u tussen natuur en kunst inspiratie opdoet?

WISLA STORY Meeting is de perfect toegeruste conferentieruimte voor bedrijven, organisaties en verenigingen die een inspirerende samenkomst willen meemaken. U wordt ontvangen in het sfeervolle kunstenaarsstadje Kazimierz Dolny, amper 140 kilometer van Warschau. In Kazimierz Dolny zijn er talrijke hotels, pensions en restaurants. Wij helpen graag om onderdak en maaltijden voor u te regelen. Alweer een zorg minder voor u, zodat u zich volledig op uw samenkomst kan concentreren.

WISLA STORY Meeting biedt aan groepen tot twintig deelnemers een private vergaderzaal met meubilair, scherm, internet, projectie. Desgewenst kan schrijfster Maja Wolny een lezing houden over Poolse cultuur en/of journalist Marc Peirs de politiek-economische Poolse realiteit belichten.

Tijdens een pauze of bij het afsluiten van de meeting kan u in de tuin (3.000m2) verpozen, een houtvuur laten branden, een duik nemen in het zwembad (mei-oktober), schommelen in een hangmat of een wandeling maken in de bossen.

WISLA STORY Meeting is een plek voor inspiratie, dialoog, creativiteit, uitwisselen van gedachten. Dit is de ideale plek voor al wie in een verfrissende omgeving de geest van collega’s, vrienden, familieleden, medewerkers wil beroeren.

WISLA STORY Meeting maakt uw samenkomst uniek en onvergetelijk en net daarom diepgaand vruchtbaar.

Huurprijs van zaal en materiaal: per dagdeel van 4 uren 500 Zloty/125 euro. Inbegrepen zijn koffie, thee, water en assortiment koekjes.

U kan een lezing boeken van Marc Peirs over politiek en economie in Polen en/of van Maja Wolny over cultuur in Polen. Prijs per lezing: 250 euro. Gespecialiseerde lezingen of workshops over een specifiek thema: prijs overeen te komen.

Wij helpen u desgewenst in het regelen van maaltijden en logies. Ook stellen we ontspannende activiteiten voor, bijvoorbeeld avondwandeling, proeverij van lokale en Poolse wijnen, ontmoeting met een lokaal kunstenaar. Prijs afhankelijk van type en duurtijd activiteit.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor contact, vragen en reservering.

Uw gastgezin