Willa Wista

WILLA WISLA Verblijf - Uw droomlocatie tussen bos, rivier en kunst

Gastgezin Peirs-Wolny

U maakt geen gebruik van onze reisbegeleiding maar u wil wel enkele dagen in Kazimierz Dolny verblijven? Ook dan heten we u hartelijk welkom in Willa Wisla, een authentieke, ruime houten villa.

U vindt Willa Wisla in het schilderachtige kunstenaarsstadje Kazimierz Dolny tussen Warschau en Krakau. De woning is ontworpen door de bekende architect-kunstenaar Tadeusz Michalak in de regionale stijl met accenten in de typerende witte steen van de streek.

Willa Wisla is de ideale plek om uitstappen te ondernemen in het oosten van Polen en om te onthaasten dankzij mooie wandelingen, bezoeken aan kunstgalerietjes, genieten van een culinair aanbod van meer dan twintig restaurants.

Bij Willa Wisla hoort een verwarmd zwembad (mei-oktober) met een zachte zout-toets en zonder het hinderlijke chloor. Verder kan u gebruik maken van een fitnessruimte, twee sauna’s, fietsen, sticks voor nordic walking. U bent er welkom bij uw gastgezin Peirs-Wolny.

U verblijft er in een eigen appartement voor max. vier personen met private badkamer, kitchenette en toilet. Verder beschikt u over een Nespresso-apparaat, een waterkoker voor thee, handdoeken en beddengoed, water, een koelkast, een smart-tv en een welkomstverrassing bij aankomst.

logo airbnb

U huurt uw appartement in Willa Wisla Verblijf via AirBnB. U heeft daarbij de keuze uit twee formules:

  • Ofwel zorgt u zelf voor uw ontbijt.

  • Ofwel kiest u voor de formule Bed & Breakfast met ontbijt à 12,5 euro per persoon per dag.

    Het ontbijt wordt u in uw eigen appartement gebracht of u ontbijt samen met uw gastgezin, aan u de keuze. Het ontbijt bestaat uit verschillende soorten artisanaal brood, allerlei soorten beleg (onder andere honing van de beste imker van de regio), yoghurt, eitjes….Uw gastgezin luistert graag naar uw specifieke wensen.

Uw gastgezin