Willa Wista

kazimierzdolnyrivier 1200

 

OOSTWAARTS Reizen – Uw partner voor uw exclusieve reis in Polen

 

Kaart PolenBij OOSTWAARTS Reizen bent u in ervaren en veilige handen om Polen samen te verkennen. Journalist Marc Peirs begeleidt u van A tot Z. Hij is uw reisgids, chauffeur en zelfs een beetje butler.

OOSTWAARTS Reizen stelt u een reis van acht dagen - zeven nachten voor langs Warschau, Kazimierz Dolny, Lublin en Krakau. Op die manier maakt u kennis met de bruisende hoofdstad Warschau, met het artistieke-landelijke Kazimierz Dolny en met het elegante Krakau, stad van cultuur en universiteit. Een dag-aan-dagprogramma van deze bestseller vindt u onderaan.

Diepgaander, langer, authentieker?

Maar misschien wil u cultuurstad Krakau diepgaander bezoeken? Misschien trekt het flitsende Warschau u dermate aan dat u er langer wil verblijven? Of u geeft de voorkeur aan de authentieke rust van het verre oosten van Polen en u wil de fascinerende regio van Kazimierz Dolny beter leren kennen? kijk onderaan of klik op de linken om nog meer ideeën op te doen voor uw verblijf.

Toevoegen, schrappen, inkorten, verlengen?

Alleen Warschau bezoeken, alleen Krakau zien, alleen Kazimierz Dolny en omstreken zien? Alles kan. Oostwaarts Reizen maakt in samenspraak met u een reis helemaal op maat van uw wensen. Om u exclusiviteit te kunnen garanderen, begeleidt Oostwaarts Reizen niet meer dan één groepje/koppel/individuele reiziger per maand.

Polen in de lift

Polen is een reisbestemming die in de lift zit. Vooral uit Frankrijk, de USA, Israël en de Scandinavische landen vinden steeds meer toeristen de weg naar Polen. Het land heeft in elk seizoen troeven en charmes om elke reiziger te verleiden. Klik hier als u een wandeling doorheen de seizoenen wil maken.

Oostwaarts Reizen praktisch

Meer info over prijzen, hotels, contactgegevens en een gastenboek vindt u onder “Oostwaarts Reizen praktisch”.

Uw gastgezin
 

Bestseller "Een week door Polen"

Geschiedenis, natuur en cultuur

Poolse vlag

Lees meer...

Nieuw:

Stiltetrip in het oosten van Polen

kazimierzdolny01 800

Lees meer...

Oostwaarts Reizen

Praktisch

Reis voorbereiden

Lees meer...

Warschau

Één stad, twee gezichten

warschau01 800

Lees meer...

Krakau

Cultuurparel met Joodse erfenis

krakau01 800

Lees meer...

Kazimierz Dolny

Natuur, kunst en historische erfenis

kazimierzdolny03 800

Lees meer...

Polen

In elk seizoen een topbestemmming

willawisla01 800

Lees meer...